Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Terug naar de Events

Inspiration Day Rik Vera

Bij Bright Plus weten we al langer dat freelancers een belangrijke schakel zijn in heel wat organisaties en dat zal de komende jaren enkel toenemen. Daarom organiseren we dit jaar een speciale Inspiration Day met Rik Vera op 6 oktober, dag van de freelancer

Over de spreker

Rik Vera is een gerenommeerd thought-leader, keynote spreker, adviseur en workshop facilitator als het gaat over klantgerichtheid, ecosystemen, change management, sales & marketing. Met meer dan 20 jaar C-level ervaring inspireert hij nu bedrijven en ondernemers over hoe ze klantgerichte strategieën kunnen ontwikkelen in onze geconnecteerde wereld. Rik Vera mixt zijn jarenlange business ervaring met humor en passie. Hij is de auteur van “The Managers The Day after Tomorrow” (2018) and “A guide to the Ecosystem Economy” (2021).

Over de sessie

We bevinden ons in een snel veranderende wereld. Bedrijven en medewerkers moeten wendbaar zijn en de zogenaamde “skill gap” moet zoveel mogelijk gedicht worden. Wat kan HR hieraan doen? En welke rol kunnen nieuwe samenwerkingsvormen zoals freelance hierin spelen?

Om je voor te bereiden op de nieuwe manier van werken, moet je je laten inspireren, focussen op mogelijkheden en blijven experimenteren. Rik inspireert organisaties en ondernemers van over de hele wereld met zijn keynote en hij bereidt zijn publiek voor op 'The Day After Tomorrow'. Hij doet dit op een scherpe, energieke en enthousiaste manier met de nodige dosis humor en entertainment.

Interesse in het bijwonen van deze sessie? Schrijf je snel in, de plaatsen zijn beperkt!

Praktische info

Donderdag 6/10/2022 van 8u – 10u30

LITC center - Nikelaan, 2430 Laakdal

Planning:

  • 8u - 9u: ontvangst met ontbijt & netwerken
  • 9u - 10u: lezing
  • 10 – 10u30: koffie en netwerken