Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Terug naar de Events

Strategisch talentmanagement: Minder ad hoc, meer toekomstgericht

Over de sessie

Medewerkers zoeken en binnenhalen op het moment dat je ze nodig hebt? In tijden van talentschaarste werkt deze formule niet meer. Strategisch talentmanagement is onontbeerlijk om het juiste talent aan boord te krijgen en te houden. Maar hoe bouw je zo’n duurzame ‘talent supplychain’? 

Je voordeur openzetten, heeft namelijk weinig zin als je achterdeur niet dicht is. Professor Dirk Buyens van Vlerick Business School wijst je in dit webinar de weg aan de hand van de 6 B’s van talentmanagement. Zo krijg je niet alleen tips over het vinden, maar ook over het binden en boeien van waardevol talent.

Over de spreker

Dirk Buyens is professor, partner en directeur van de open managementopleidingen aan Vlerick Business School, codirecteur van het Centre of Excellence for Strategic Talent Management aan Vlerick Business School, full professor aan de Universiteit Gent en CEO van het Great Place to Work Institute Belgium.

Hij adviseert onder meer het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, Umicore, BASF, Oracle, BNP Paribas Fortis en KBC. Trends erkende hem als een van de meest invloedrijke academische hr-denkers in ons land.