Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Marktconforme salarissen betalen? Bereken het met de Salariswijzer

Een doordacht hr- en loonbeleid opstellen, start met marktconforme salarissen. Want je wil talent vinden en binden, en hen uiteraard correct verlonen. De Salariswijzer 2023-2024 helpt je je loonbeleid te optimaliseren via een actueel inzicht in de verloningstrends en up-to-date salarisinformatie voor meertalige bedienden.

LIEVER CLICHÉS OF DE WAARHEID OVER VERLONING?

Uit ons salarisonderzoek blijkt dat:

Ben je werknemer en wil je weten of je wel genoeg verdient? Vergelijk je loon met dat van gelijkaardige profielen in de sector via onze salaristool.

Waarom de Salariswijzer downloaden?

Wil jij:

  • Talent aantrekken en behouden? Focus op meer dan alleen het brutoloon om talent binnen te halen en aan jou te binden. Wij presenteren vijf adviezen voor een motiverend loonbeleid
  • Marktconform verlonen? Maak gebruik van onze up-to-date salarisbenchmarks voor jouw specifieke sector en/of regio als basis voor een sterk en fair loonbeleid.
  • Een aantrekkelijke werkgever zijn? Zet in op flexibiliteit en gun je medewerkers een betere balans tussen werk en privéleven. Deze en nog meer tips over hoe je je hr- en loonbeleid kunt versterken.
Download nu de gratis salariswijzer

Over het onderzoek en de experten

De Salarijswijzer is een tweejaarlijks onderzoek over loon bij meer dan 1200 meertalige professionals. Het werd uitgevoerd door onderzoeksbureau iVOX in opdracht van Bright Plus. De cijfers in de Salarijswijzer 2023-2024 werden gekaderd door twee hr-experten.

Steven Cavens

Steven is sinds januari 2018 aan de slag als HR Manager bij Bright Plus. Voordien deed hij waardevolle ervaring op binnen de hr-afdeling van verschillende bedrijven, waaronder RGF Staffing, de overkoepelende groep waarvan Bright Plus deel uitmaakt.

Kenneth Stoclet

Kenneth werkt sinds 2022 als Compensation & Benefits Manager binnen RGF Staffing Belgium. Zijn ervaring op het vlak van payroll en compensation & benefits deed hij op als consultant bij SD Worx en Partena Professional.

Download nu je gratis exemplaar van de Salariswijzer 2023-2024

Ontdek de actuele loontrends en 5 do’s en dont’s voor een motiverend loonbeleid.