Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Fulltime gepassioneerd – succes en welzijn begint bij een gelukkig team

De war for talent is vervangen door de fight for fit: niet het vinden van getalenteerde medewerkers is de uitdaging, wel het blijvend binden en boeien van dat talent. En dat dit niet gemakkelijk is, dat weten we ondertussen allemaal. Maar het is toevallig wel de specialiteit van Bright Plus, het voormalige Secretary Plus.

#ZigZagHR

1 min. leestijd

En Linda Cappelle, algemeen directeur bij Bright plus schreef daar een boek over: fulltime gepassioneerd, met de focus op wellbeing, want hoe belangrijk welzijn op het werk is maakte ze van dichtbij mee.

Welzijn op de agenda?

Fulltime gepassioneerd

Op 21 september 2020 bracht general manager van Bright Plus Linda Cappelle haar eerste boek ‘Fulltime gepassioneerd’ uit. Nadat ze samen met haar team maar liefst 8 keer de award voor Great Place to Work in de wacht sleepte, deelt ze nu haar geheim voor dat succes.

Op zoek naar inspiratie of antwoord op je vragen?

Op zoek naar inspiratie?

Samen met haar team ging ze op zoek naar een behapbaar model om van welzijn op het werk een prioriteit te maken. En omdat ze zag dat dit model werkt, wil ze het adhv haar boek met zoveel mogelijk mensen delen.

  • Hoe belangrijk is het hebben van een passie en heeft iedereen wel een passie?
  • Succes begint bij een gelukkig team?
  • Maar wiens verantwoordelijkheid is dat eigenlijk en hoe zorg je er dan voor dat iedereen gelukkig is?

Er is dan wel geen shortcut naar succes maar Linda Cappelle ontwikkelde wel een model waar volgens haar elke organisatie concreet mee aan de slag kan: het high five beleid met 5 G’s:

1) G van gezond
2) G van geïnformeerd
3) G van gelukkig
4) G van geïnformeerd
5) G van getalenteerd

En naast KPI’s hebben ze bij Bright Plus ook HPI, de kers op hun welzijnstaart! Waar HPI voor staat ontdek je in deze episode van Brainpickings!

Enjoy!

Over de auteur

#ZigZagHR

#ZigZagHR, dé HR-community voor progressieve HR professionals in België, connecteert HR professionals en leidinggevenden op maandelijkse events, inspireert over de toekomst van HR door het delen van best & next practices online én in een maandelijks tijdschrift  en geeft richting hoe HR zichzelf heruit kan vinden en welke mindset en skillset daarvoor nodig zijn. 

Lees meer van deze auteur