Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Bright Plus zet ook online in op een goede klantenervaring

Jaarlijks vieren we het weekend van de klant. Belangrijk, want binnen Bright Plus dragen we een aangename en professionele klantenervaring hoog in het vaandel. Dat doen we door onze klanten en kandidaten goed te leren kennen en hun noden in kaart te brengen. Op deze manier kunnen we steeds een oplossing op maat voorstellen.

Bright Plus

1 min. leestijd

Maar ook online zijn we er voor jou. Naast heel wat online tools voor onze kandidaten, willen we de online dienstverlening voor onze klanten steeds optimaliseren. Het voorbije jaar ondernamen we daarom heel wat acties om jou ook online te ondersteunen in jouw zoektocht naar nieuwe collega’s. We zetten ze hieronder nog even op een rijtje.

Bij Outsourcing Solutions vind jij met één klik het juiste talent voor jouw project

Zijn klanten op zoek naar tijdelijke ondersteuning? We hebben een team van meer dan 350 Project Consultants klaarstaan die onze klanten maar al te graag komen versterken gedurende een bepaalde periode. Allemaal hebben ze een schitterende talenkennis, flexibiliteit en een brede set business skills.

Sinds dit jaar bieden we onze klanten ook de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan op onze website naar talent, afhankelijk van hun noden en wensen. Met één simpele klik kunnen ze op zoek naar de juiste match op basis van het gewenste vakdomein, de gevraagde competenties, de regio en de nodige ervaring. Zo kunnen we samen jouw project tot een goed einde brengen.

Ook op zoek naar talent? Neem een kijkje op onze website en selecteer jouw professionele match

Bright Plus lanceert app voor freelancers

Samenwerken met freelancers biedt enorm veel voordelen. Een freelancer werkt op zelfstandige basis, wat heel wat flexibiliteit met zich meebrengt. Zo kan je een freelancer aannemen per opdracht. Duurt een opdracht wat langer dan verwacht? Dan kan je de periode makkelijk verlengen. Daarnaast kiezen klanten vaak voor freelancers omdat ze vaak een specifieke kennis en expertise met zich meebrengen.

En bij Bright Plus vinden we dat freelance werk vooral gemakkelijk moet zijn. Daarom lanceerden we de voorbije maand onze nieuwe My Bright Plus app voor freelancers. Op basis van hun beschikbaarheid, expertise en regio gaat de app voor hen aan de slag. Zo ontvangen ze rechtstreeks opdrachten die matchen met hun profiel en ambities.

Met onze nieuwe app breiden we ons netwerk freelance professionals steeds uit en kunnen we hen in enkele kliks opdrachten op maat aanbieden. Zo vinden we voor jou snel het juiste talent.

Ben jij zelf op zoek naar nieuwe medewerkers? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.