Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Bright Plus International Talents: talent met talenkennis

Bij Bright Plus zetten we al sinds 2008 in op internationaal talent, met talenkennis die verder reikt dan het Nederlands en het Frans.

Bright Plus

1 min. leestijd

Teresa Bargallo, Sales Consultant Bright Plus International Talents: “Heel wat organisaties zijn op zoek naar meertalig talent met een andere eerste taal dan Nederlands of Frans. Op hun beurt kijken ook heel wat anderstalige kandidaten uit naar een job waar ze hun uitmuntende talenkennis ten volle kunnen inzetten. Zorgen voor de juiste match, zodat het hele plaatje klopt, is de ideale job voor mij. Ooit ging ik als expat zelf op zoek naar een job in Brussel. Logisch dus dat International Talents me nauw aan het hart ligt.”

We garanderen dat de kandidaten passen bij het DNA van de klant.

“Bij Bright Plus zetten we al sinds 2008 in op internationaal talent. Onze afdeling kende een sterke groei en we bouwden mooie relaties uit met internationale organisaties, multinationals, Europese instanties en handelsverenigingen waar Engels de voertaal is. Maar evenzeer met bedrijven die voor ondersteunende functies kandidaten zoeken met een talenkennis die verder reikt dan Nederlands of Frans. Begrijpelijk, want door de globalisatie doen bedrijven almaar vaker zaken in het buitenland. En dan komt een uitstekende talenkennis natuurlijk handig van pas!

“We garanderen niet alleen dat de kandidaten die wij voorstellen sterke taalvaardigheden hebben, maar ook dat ze passen binnen het DNA en de bedrijfscultuur van de klant. Bij internationale samenwerkingen moet je niet alleen de taal kennen, maar ook de gewoonten en cultuur van het land begrijpen. En dat kunnen onze consultants als geen ander.”

“Het succes van International Talents ligt dan ook in het feit dat we uniek zijn in de markt. We begrijpen de vraag van klanten naar professionals van topkwaliteit met een scala aan achtergronden en sterke taalvaardigheden. Mijn job stopt trouwens niet zodra de kandidaat bij de klant van start gaat. Ik vind het belangrijk om  een langetermijnrelatie uit te bouwen. Onlangs nog plaatste ik een kandidaat als HR Officer bij een klant en nu mag ik met haar samenwerken in de zoektocht naar nieuw talent … Geweldig, toch?”

Meer weten over International Talents? Klik hier